All kärlek är kärlek

Hej!
Idag så vill jag dela med mig av en annan tanke jag har tänkt på, nämligen det här med att så fort någon person säger att den gillar någon av samma kön. Jag vet inte med er men jag har ofta hört att det är fel att vara bög eller gay. Liksom bara för att någon är det så beskriver ju de inte ens hela personlighet. Men det är lite mer accepterande om två tjejer är tillsammans, då är det helt plötsligt sexigt eller häftigt. Varför? Varför kan man bara inte liksom respektera varandra? Det är inte fel att ha en annan läggning än straight och om det nu stör dig så pass mycket så sluta tänk på personen lev ditt liv och låt personen som du nu stör dig på leva sitt liv. Och nej bara för att en kille gillar andra killar så betyder det inte att han gillar alla killar, och samma sak med tjejer där att hon gillar inte alla tjejer. Men folk är ju så rädda för det som dom inte kan och inte är "normalt" i deras ögon.
Men jag har ett litet tips ni kan prova om ni vill att försök lev ditt liv och tänk inte så mycket på andra. Tro mig du kommer må bra av det!

Spread a little love❤🌈

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Fredagen slut

​Hej älskade ni!

Idag har jag haft en del saker att göra och nej jag sov inte bort hela dagen, haha. Jag var och handlade med boendestöd på morgonen då både frys och kyl var nästan slut. När vi kom hem till mig hjälpte hon mig att packa upp och sen dom sista minuterna satt vi och pratade. Sen lite senare kom en av mina handläggare på soc och vi hade ett möte om hur jag har haft det den senaste tiden. Några minuter efter det kom pappa med posten och stannade en liten stund.

Nu på kvällen och efter pappa hade åkt har jag spenderat resten utav den att kolla på lost. Ska fortsätta se på det nu ikväll. tog ett avbrott förut men nu vilja fortsätta se den. Är på säsong 3 

Hoppas ni får en bra fredags kväll!

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer