5 saker jag inte gillar #2

Hej!

Vi kör en top 5 saker jag inte gillar:

1. jag gillar inte olika krämer såna som man smörjer in kroppen med. Har aldrig gjort det och kommer nog inte göra det framöver. Men min hy behöver de så kör med krämer som går in fort i huden.

2. Jag gillar inte läppstift, men däremot så gillar jag läppglans det känns mer som mig än läppstift. Har aldrig gillat läppstift heller tycker det både är kladdigt och känns inte som mig

3.Nya smaken av läkerol- Licorice seasalt. Först så är det gott man känner saltet men ju mer man äter och känner efter hur det smakar så är et inte gott. Åt 2 st sen kunde jag inte äta mer då smaken blir både konstig och outhärdligt.

4.Jag gillar inte höga ljud som brandlarm och såna ljud som kommer plötsligt. Speciellt brandlarms ljud och alarm ljud är ingen favorit år panik av sånt ljud, och otast vaknar jag före klockan om jag har den ställd. Även om jag har en melodi som är okej så ligger jag och är spänd.

5.Jag gillar inte att bli kladdig om händerna så att baka bullar och bröd är inget jag gör för då blir man kladdig om fingrarna. Jag gillade att baka chokladbollar som liten men när det kom till att göra dessa bollar fick mamma ta över för det blev för kletigt och jag fick lite smått panik. Haha 😂

Sådär, där har vi 5 st saker som jag inte gillar och nu ska Amanda gå och göra sig en kopp kaffe så hon håller sig vaken ett tag till. Men hoppas ni gillar listan.

Kram/Amanda

Gillar

Kommentarer

jennifermarie
jennifermarie,
Jag gillar inte heller läppstift 😋 Har aldrig gjortnouw.com/jennifermarie
Amandizan
Amandizan,
Nej jag föredrar läppglans eller lepsyl den är min kompis nu under den kalla årstiden 😊nouw.com/amandizan
Yela
Yela,
Jag hatar att bli kladdig om händerna! Gillar inte heller höga ljud 😊 nouw.com/yela
Amandizan
Amandizan,
Nej precis båda sakerna är otäcka och obehagliga 😊nouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229