2 väldigt bra filmer.

Hej!

tänkt dela med mig av 2 filmer jag har sett som har gett mig rysningar och hoppat till.

Vi börjar med The lodgers. Det är en thriller/drama som utspelar sig långt tillbaka i tiden, två tvillingar bor tillsammans där de har växt upp. och nu vill mäklaren köpa huset som deras föräldrar har uppfostrat dom i. Dom får inte lämna huset, inte släppa in några okända människor. Och vara i säng före midnatt annars börjar huset låta och saker händer som inte är bra.

Helt okej inte jätteläskig men den är spännande och musiken och platsen gör filmen lite creepy.

Kommer fortfarande ihåg när jag såg den hur många gånger jag fick både rysningar och hoppade till. En av dom bästa paranormal filmerna som har gjorts. Handlar om början om dockan Annabelle hur den blev besatt och göra hemska saker. Handlar om barn som ska vara på ett sommarläger med nunnor, deras lärarinna håller lektioner om dagarna och sen på eftermiddagen får dom leka. På kvällen sen när barnen ska sova försöker några gå in i ett låst rum som ingen får gå in i det är nämligen där Annabelle är inlåst och gömd. Men det dröjer inte länge innan 1 av barnen går in i rummet och saker o ting börjar hända...

Dessa 2 filmer tycker jag är verkligen värda att se och the Lodgers blev nyligen tillagd på Netflix och även Annabelle finns på Netflix. Två filmer jag kan rekommendera att se en regnig dag eller en fredagkväll.

Kram/Amanda

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Jag har sett båda och gillade dem med 😃 KRAMnouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Ja de är väldigt bra! 😀Får tipsa om fler filmer som du kanske inte har sett😀Kramnouw.com/amandizan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229