Instagram amandeiijasInstagram amandeiijasInstagram amandeiijas

Organisk Tandblekning - Brush Me!

Organic Teeth Whitening Paste

No sensitivity, No chemicals, No perfumes, No sugar

Friskt och naturligt vitt leende är något alla vill ha. Men kanske inte alla har råd med det och massor av tandblekning förstör även din emalj och orsakar extrakänslighet, även om de är väldigt expansiva.

Nu har dom skapat Organic Teeth Whitening Paste som gör tänderna vitare utan att orsaka några biverkningar. Den tar bort plack och fläckar så att tänder ser vitare och även friskare ut.

Jag trodde från början att det inte alls skulle funka så jag hade inga förhoppningar, men när jag fick hem min Brush me with Fresh Mint så blev jag tvungen att testa den direkt och redan första gången såg jag skillnad, nu har jag använt den tre gånger och kan verkligen se att mina tänder är vitare.

Jag kommer absolut att fortsätta köpa den, för jag är super nöjd.

Dom finns just nu i smakerna Spicy Cinnamon, Fresh Mint, Blueberry, Care, Juicy Lemon. Smakerna har olika nivåer beroende på hur mycket man vill vita upp tänderna och fräscha upp dom, jag har smaken Fresh Mint som har hög vitare effekt. En "Brush Me! Paste" kostar under 300 lappen och absolut värt varenda krona.

Är ni sugen på att testa så hittar ni hemsidan HÄR !

Ni hittar dom även på Instagram @ brushmeworld

Nej det är inget samarbete.

Gillar

Kommentarer

hrasmusson
hrasmusson,
Mitt samarbete med Desenio.se är nu uppe på bloggen. kika gärna in och kolla!
nouw.com/hrasmusson