Upp tidigt för att röra sig mot skolan, det är midterm vecka, så jag gjorde färdigt allt på förmiddagen. Sen kom Erika och hämtade mig och vi käkade middag med barnen. Blödde lite näsblod, kom hem, gick ut på en jogg, kom hem, matade hunden vindruvor, slutade med djurakuten. Kvällen avslutades med en dusch och en till maskin med tvätt.

Sammanfattningsvis så har jag nästan förblött och Alex nästan dött.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår hade vi en fullspäckad dag. Vi startade dagen med Aidans fotbollsmatch hans lag vann med 3-0.

Sen var det dags att rulla mot djurparken, Bara jag och Aidan. Vi började med en lunch som var sjukt vidrig.

efter det var det dags för att faktiskt ta oss runt parken, som var sjukt stor. Jag tog typ 300 bilder men, mina favoriter var pingvinerna, elefanterna och girafferna.

Vi avslutade besöket på djurparken med en varsin glass

När vi sen kom hem beslutade vi oss för att gå på bio, vi kollade på "Miss Perigrine home for peculiar children". Stolarna inne på bion var out of this world. Man kunde på riktigt typ sitt ligga ner och det var sååå skönt.

Sen deckade vi alla direkt när vi kom hem från bion.

Likes

Comments

På kvällarna brukar jag ligga vaken på hur livet skulle se ut om jag var kvar i Sverige. Skulle jag stå och trampa på samma stället, där jag är så djupt begraven i cementen. Utan tvekan så skulle jag ha ett tusen gånger bättre socialt liv än vad jag har nu. Det är det sociala umgänget som nog gör att jag längtar hem som mest, allt annat är ju helt fantastiskt här. 

När har jag som mest hemlängtan då? Ja det är ju inte när jag är i skolan eller när jag är hemma med Aidan och Nadia och dom säger hur kul det är att ha en till stora syster.

Min hemlängtan är som värst när mina kompisar är ute med varandra och har så jävla kul. Fan vad jag saknar dom. Alltså ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar att bara se Felicias ansikte, höra Sofias skratt, Ta efter Olivias fula smeknamn på allt eller bara prata om allt och inget med Mathilda på telefon i flera timmar. Fan vad jag saknar dom, det är fan det jobbigaste. 

Likes

Comments

Klockan är nu 7:48 på kvällen här i USA, vilket betyder att hon är 2.48 och BJ stänger om 12 minuter. Vilket innebär att mina kompisar troligtvis är påväg till Max eller så är dom redan där. Själv har jag verkligen bara tagit det lugnt idag, spelat lite XBOX, pratat med Jannis och UKK gänget på Facetime, samt gjort färdigt två av fem läxor för denna helgen. 

Likes

Comments

​Pluggmåndag var det ja. Hade tänkt plugga hela förmiddagen och bli färdig med allt som ska vara färdigt före imorgon. Istället sitter jag här, klockan är 14.30 och jag har fortfarande inte börjat. Jag sitter här och har precis lagt på facetime med Diana, innan det, var det facetime med Izabell, och innan det livestream på facebook. Jag har inte kommit någon vart. Jag har en uppsats att skriva, 5 delkapitel i matte att göra, och ca 30 sidor att läsa inför imorgon. Så nu börjar jag. Klockan 14.31.  

Likes

Comments

Upp tidigt, kolla på Nadia's fotbollsmatch, förlust med 3-0. Lunch på ett BBQ ställe, som hade sjukt god mat fastän det såg ut som att man åt på ett fängelse. Nu är vi hemma och ska strax börja städa, sen blir det nog Hunger Games maraton och sen är dagen slut.

Likes

Comments

Från F i matte till ett A,  från att ha varit medelmåtta i alla ämnen till att vara bäst i klassen i alla ämnen. Jag excellerar, jag anstränger mig. Äntligen har jag ett mål som jag vill nå, och äntligen går skolan bättre än någonsin. Från att verkligen inte ha brytt mig så mycket till att jag, verkligen vill få bra betyg och vill göra bra ifrån mig. USA är en bra grej för mig, USA var något jag behövde. USA är mitt hem nu, och så kommer det förbli ett tag. 

Likes

Comments

Det kändes som att jag var självständig, som att jag inte behövde förlita mig på andra. Tills jag kom till en helt främmande stad, i ett helt främmande land. Här behöver jag förlita mig på människorna omkring mig. Jag behöver förlita mig på någon hela tiden, förutom i skolan, den kan jag.

Jag har aldrig känt mig så osjälvständig som jag gör nu. Jag kommer ingen vart, jag står och trampar på samma ställen varje dag. Men jag är ett steg närmre än vad jag var för 3 månader sen iallafall.

Likes

Comments

Tänkte att det var dags att starta något så att mina vänner och min familj kan följa mig här i USA på något sätt. Titta in här lite då och då så kanske det kommer upp en del bilder och inlägg. 

Likes

Comments