SATURDAY with hanny

Passar på att slänga upp en outfit från en myskväll i veckan. Har på mig tisha och jeans från Gina. Skor från Nakd och en väska från Tory Burch. Verkligen en optimal vardagsoutfit!
Hej hjärtan. Just nu är jag påväg till Hanna. I nästa vecka flyttar hon nämligen ner till Paris som au pair i ett år, så det blir sista gången vi ses på ett tag.


Och på tal om vänner som flyttar. De senaste månaderna har jag fått reda på att många av mina nära vänner ska flytta iväg långt bort. Någon ska till London, Bali, Jönköping, Stockholm och så Hanna, som ska till Paris. Är i ett stadie i mitt liv där jag varit väldigt trygg med att ha många av mina nära vänner väldigt nära, så när jag ser en efter en försvinna iväg känns det verkligen som en stor sorg. Missförstå mig inte, självklart är jag så glad för mina vänners skull. Men det känns som ett hål inom mig när jag vet att vi inte längre kommer att kunna ses på en veckobasos. Jag kommer inte kunna sova hos dem när jag känner mig nere, eller missat bussen efter en utekväll. Det är dem där små mötena som verkligen har förgyllt min vardag och jag har inte förrens nu riktigt insett hur lyckligt lottad jag varit som haft dem så nära.

Lördagen kommer alltså spenderas med Hanny, ska bannemej krama ur dem sista dropparna av den tid hon har kvar i Borås. Sedan har jag och ett gäng härliga tjejer en Parisresa planerad i höst. Så längre än så kommer hon inte att få vara borta från oss. Men mer om det när det närmar sig...!

kram 

Gillar

Kommentarer

hannaydreborg
hannaydreborg,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@