Pink Mama

Ett MÅSTE om ni är i Paris är ett besök på Pink Mama. Det är en italiensk restaurang med allt från pasta till pizza på menyn. Ett tips är att vara där minst en kvart innan öppning då det alltid är lång kö dit. Men tro mig, det är verkligen värt det!

Det var alltid lika roligt när vi skulle beställa då halva sällskapet kunde flytande franska. Just här bondade vår lilla Italienska Ofelia lite extra med kockarna då hon är från Italien. De var verkligen så trevliga, något som är A och O när man är ute och äter. Själv kände man ju sig extremt svensk när man skulle beställa på engelska efter att resten av tjejerna lagt fram sina beställningar på franska och Italienska. Kan I have the tryffelpasta tack?

Trots min skravliga beställningsmetod fick jag min tryffelpasta tillslut. Bilden talar ju för sig själv om hur gott det var. Att servitören kom ut och rev på ett berg med ost på toppen efter att bilden var tagen gjorde ju inte saken sämre precis.

Smilla och @juliakm

Kolla hur fint? Fanns nya saker att hitta på varje våningsplan. Den största upptäckten gjorde jag och Smilla på toan som låg vägg i vägg med köttkylen. Var lite speciellt att stå och tvätta händerna ansikte mot ansikte med stora köttstycken men det var i alla fall en upplevelse som jag kommer att kommma ihåg länge!

Vill ni att jag samlar ihop alla bra ställen som vi besökte till en liten Paris-guide? Jag lusläser alltid sånt innan jag ska iväg och resa för att inte gå miste om några guldkorn. Hojta till i kommentarerna så fixar jag det snarast.

kram 

Gillar

Kommentarer

tildablanksvard
tildablanksvard,
Låter ju såå underbart!!nouw.com/tildablanksvard
elllensvensson
elllensvensson,
Tack för tipset😘nouw.com/elllensvensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@