min lördag i bilder

Hej på er!

Igår vaknade jag och @linneacasandra upp hemma hos @merelleyakoub. Vi tog det lugnt hela morgonen, lagade en riktig drömfrukost och kollade på nyhetsmorgon. Ansiktsmasker och annat fix var ett måste.

När jag fortfarande låg i sängen ställde sig Merelle och bakade scones. Vem gör det klockan 9 en lördagsmorgon kände jag mest, men känner att jag med vill vara en sån person!

Till sconesen åt vi yoghurt med kanelstekta äpplen som Linnéa hade ordnat. Minns inte riktigt vad jag bidrog med till det hela men kanske lika bra det, för ojj så gott det blev!

Efter frukosten var uppäten och ansiktsmasken avtvättat åkte jag förbi gymmet en sväng innan det var dags att möta upp tjejerna igen för en drink på Bank.

Efter att vi varit på Bank åkte vi vidare till Nobis en sväng innan det var dags att inviga Stockholms uteliv. Vid två kände jag och Hanna oss ganska redo att åka hemåt då vi hade en tvätt-tid som väntade på oss idag. För mig som alltid har bott i villa känns det så ovant att boka tvätt-stuga och sånt. Men samtidigt väldigt skönt. Finns ju inget som får en att känna sig så produktiv som hushållssysslor.

Ha en underbar kväll!

kram 

Gillar

Kommentarer

EmiliaStork
EmiliaStork,
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
så mysiga bilder ☕️🍊nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@