DIY- Ferrero Rochergran

Du behöver:

Ett tjockare pappersark - 2 paket Ferrero Rocher (ett med 30st och ett med 16) - Limpistol - Sax - Häftapparat

- Forma pappret till en tratt och häfta samman med häftapparaten. Klipp till kanterna så att tratten står jämnt. Limma sedan ihop tratten så den sitter ihop ordentligt.

- Ta av det guldiga pappret från en av godisarna och limma fast på toppen av tratten, som du ser på dem översta bilderna.

- Börja sedan nerifrån och limma fast ett varv med Ferrero Rocher, fortsätt upp tills du kommer till det guldiga pappret och du inte längre kan se tratten.

- Avsluta med att göra en rosett av plasten som satt runt förpackningarna. Vik plasten på mitten och vira en strimma av guldig plast runt om. Fäst allt med limpistol. Limma sedan fast rosetten på toppen av din gran.


Så enkelt gör du en Ferrero Rocher gran. Den perfekta julklappen för chokladälskaren, eller varför inte som juldekoration hemma? En sak är i alla fall säker, ALLA behöver en chokladgran i jul!

kram 

Gillar

Kommentarer

fanniesalomonsson
fanniesalomonsson,
Ah denna choklad är så god! 😃nouw.com/fanniesalomonsson
AmandaWibergs
AmandaWibergs,
Jag vet, det negativa med presenter är ju bara att man inte kan äta upp det själv.. Tur att det blev några över så jag fick mig några själv med;))nouw.com/amandawibergs
Lillemmish
Lillemmish,
Åh så gott! 😊 nouw.com/lillemmish
AmandaWibergs
AmandaWibergs,
Tack snälla du! Ha en fin kväll, kram!nouw.com/amandawibergs
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@