Besviken

Godmorgon mina fina! I det här inlägget hade jag tänkt berätta lite kort om vad det var som hände igår. Efter en underbar fika så begav jag mig lyckligt mot maxi. Balanserandes på min dator i ena handen och varor i den andra så irrade jag runt i affären och letade jag tillsammans med alla andra löneglada matshoppare. Efter att ha betalat och packat ihop mina varor så slog jag mig ner och började redigera bilderna från fikan. Skickar snabbt iväg dem så att jag kan publicera dem via datorn. Det är då jag inser att min dator inte är där. Vid det här laget känner jag paniken rusa i mig; för hur hemskt och sorgligt det än låter så finns hela mitt liv på den där lilla skärmen. Alla bilder, arbeten och minnen, allt. Att vi dagen innan betalt in ex antal tusen för att köpa ut den ifrån skolan gjorde ju inte saken bättre direkt. Jag letade överallt, kollade genom väskan en, två och tre gånger, sprang runt på Maxi som en galning tillsammans med Lisa (som gullig som hon är kom för att hjälpa mig) men utan resultat. Tillslut fanns det inget mer att göra än att inse sitt nederlag och bege sig hem.

Så nu står jag här utan dator och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Oavsett vad som egentligen hände så kan jag inte låta bli att känna mig så fruktansvärt besviken. Att jag inte var försiktigare och uppmärksammare och framförallt att jag inte tog bättre hand om mina grejer. Visst det är bara en dator, men det känns så himla... surt.

Men nu ska jag sluta lägga fokus på det. Trots allt är det bara materiella ting och det kunde varit så mycket värre. Nu ska jag rycka upp mig och bege mig in mot skolan. Hoppas ni får en riktigt fin och solig dag!

kram 

Gillar

Kommentarer

feliciaharvey
feliciaharvey,
Men åh vad tråkigt, förstår hur du känner. Har själv suttit i samma sits. Hoppas att det blir bättre snart!nouw.com/feliciaharvey
AmandaWibergs
AmandaWibergs,
Nej vad tråkigt att höra! Tack Felicia<3nouw.com/amandawibergs
LinneaBenjaminsson
LinneaBenjaminsson,
Åh nej så tråkigt, förstår hur du måste känna. Trotts att du är klok och beskriver det som bara något materiellt är det ändå så himla tråkigt när något som tillhör en blir stulet. kram på dig!nouw.com/linneabenjaminsson
AmandaWibergs
AmandaWibergs,
Tack så mycket för din kommentar, den beskriver så väl hur jag känner! Kramnouw.com/amandawibergs
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@