Började torsdagen med en liten fotografering haha. Älskar att ta bilder här i Vasa då jag får in så mycket ljus då jag har typ en hel vägg fönster. Edwin har också börjat komma fram till att om han är stilla får han godis efter fotograferingen. Har även varit på promenad i solskenet och nu vilar han medan jag ska försöka planera och organisera mitt liv lite. Imorgon kommer Sandra hit och stannar troligen till lördag då vi alla åker hem och tar en vecka ledigt i Närpes! Tror Edwin kommer bli överlycklig att få träffa Maija igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag fyller vår fina Maija hela 11 år! Även om hon i sinnet blivit 10 år yngre sen hon fick en liten lillebror, kul att dom trivs med varandra iallafall.

Likes

Comments

Idag har jag skrivit engelska förhör, ganska skönt egentligen att vara tillbaka på skolbänken. Imorgon blir det tent och sen tar jag sportlov en vecka, hemma i Närpes. Sen ska jag försöka ta tag i skolan på riktigt, eller så blir det ett mellanår för tycker inte det jag håller på med nu är riktigt hållbart. Ligger ganska långt efter majoriteten i klassen, men sen finns det också andra brudar som ligger långt efter mig så det känns skönt att man inte är ensam haha. Är verkligen inte stressad att bli färdig utan det enda som stressar mig är att jag blir av med studiestödet i vår eftersom jag har samlat ihop för lite studiepoäng. Jag vill ändå bo kvar här i Vasa och kunna ha min lägenhet så därför blir jag lite pressad, skulle behöva jobba mera nu också när jag kommer bli av med studiestödet. Men nåja, den dagen den sorgen.

Ska iallafall försöka lista ut om jag ska ta mellanår (eller studiepaus kanske passar bättre) eller om jag ska satsa till tusen på skolan, även om motivationen verkligen inte existerar. Tvekar på att det kommer att fungera att satsa. Någon kurs tänkte jag iallafall få godkänd i vår som jag har påbörjat. Ska snart träffa studiehandledaren och bolla lite idéer med.

Likes

Comments

Idag steg jag upp tidigt och gick ut med Edwin. Tänkte åka till skolan men skippade det, så har mest fixat saker hemma. Var också ute i solen en stund med Edwin men det såg betydligt varmare ut än vad det faktist var så vi höll båda två på att frysa till is så det blev att gå in igen. Skönt iallafall att solen värmer lite nu, eftersom jag har typ en hel vägg endast med fönster så blir det lite av ett växthus här på morgonen, så himla skönt eftersom det vanligtvis är väldigt kallt här.

Två stycken nöjda typer när solen tittar fram.

Likes

Comments

Före

Efter

Igår så städade jag och flyttade om lite i lägenheten. Det var verkligen kaos här innan så nu har jag torkat damm och torkat golvet och tvättat alla speglar osv. En lite större städning, sker inte allt för ofta i mitt hem haha. Börjar längta till att flytta till en större lägenhet, det blir lite trångt på 29 kvadratmeter. Dessutom är det omöjligt att inreda som jag skulle vilja eftersom ingenting får plats. Nåja, får duga för stunden iallafall.

Likes

Comments

När vi var i Thailand skickade min mamma att vår katt har haft ett slags anfall och att han sen har gått ut och ingen har sett honom sedan dess. Han brukar komma in till natten när det är kallt ute men han hade inte gjort det denna natt. Nu har det gått 1,5 vecka och ingen har fortfarande sett honom och våra snälla grannar har också sökt igenom deras garage osv. Katter brukar gå och gömma sig när dom ska dö så det är antagligen det han har gjort, synd bara att vi inte kan hitta honom. Han är iallafall troligen i katthimlen, min fina lilla kisse.

Likes

Comments

Ikväll kom Petra hit så gjorde jag en sminkning på henne, så himla svårt att sminka andra mot sig själv. Efter det gick jag och köpte lite choklad och sen har jag bara myst och busat med Edwin. Har också redigerat 3 av 4 Thailandsvideor så nu finns dem att se på Youtube. En lugn och trevlig lördagkväll! Sätter in alla tre här nedanför. 

Det kommer också en till men den är inte klar ännu. Tar så himla mycket längre att klippa ihop filmer än man tror.

Likes

Comments

Edwin stadsträning går sådär. När vi bodde här i November reagerade han inte på att mina grannar gick i dörrarna eller på ambulanssirener men nu har han plötsligt börjat skälla när han hör något. Behöver definitivt tränas bort. Promenaderna här går inte heller riktigt smidigt, han är rädd för cyklar och stora fordon som bussar och lastbilar. Hissen i huset jag bor i tycker han också är läskig.

Med mycket träning hoppas jag iallafall att han ska börja trivas här men just nu är han lite stressad och rädd för det mesta. Stackarn. 

Likes

Comments

Detta är alltså då ungefär exakt vad jag gör när jag borde läsa på tent. Testade idag att ta självporträtt första gången tror jag, ganska smidigt när man kan koppla telefonen till kameran så man klickar på telefonen när man vill kortet ska tas. Porträtt och närbilder är själv något jag gillar mycket att fotografera. Känns bra att ha återupptagit fotograferings intresset lite, det är ju faktist riktigt roligt.
Tvättade mitt hår med silverschampoo idag och fick väldigt tydliga slingor av någon konstig orsak, tror det är typ 2 år sedan jag har gjort slingor i håret, så jo jag vet att det ser lite knas ut hehe.

Likes

Comments

Igår när jag var och handlade fick jag som vanligt blackout i affären. Fick iallafall för mig att testa köpa hem Plantis Soygurt och idag fick den bli min lunch. Den fanns också smaksatt med vanilj och blåbär men jag har aldrig gillat smaksatt yoghurt så det blev naturell för mig. Konsistensen är tjockare än vad jag är van vid eftersom jag brukar vill ha min yoghurt så nära fettfri som möjligt. Den är lite gul i färgen och har en väldigt svag smak av typ havre, men väldigt lite. Annars smakar den ganska exakt som vanlig yoghurt.

Jag valde sen att äta den med hallon, banan och granola. Känner egentligen ingen skillnad alls när man äter den med något på, så den får verkligen många tummar upp av mig. Fem av fem möjliga soygurtar.

Likes

Comments

Title