Likes

Comments

det finns så mycket shit som jag kan gå runt och grubbla på och fortfarande hata på, men jag har lärt mig en sak att man alltid ska säga: skitsamma
inget spelar längre någon roll. jag vänder blicken och tittar åt ett helt annat håll, skitsamma 
om de varit tjafs eller beef walla broshan, hoppas du kommer långt i ditt liv, skitsamma 
med tiden kommer allt att rinna bort, så jag väljer att gå vidare för livet är för kort, skitsamma 
det som sker idag blir de gamla och man fortsätter vandra, ja skitsamma 
 

 

 


Likes

Comments

~ en bild på en tid du saknar

Jag saknar verkligen tiden när jag var i USA med min familj och kusiner. Vi har vart där alla tillsammans två gånger, först i Florida. Men de roligaste var när vi var i Los Angeles i Mars förra året.
Först åkte vi till london för mina kusiner bor där, och de skulle med. Så vi åkte från London, sen med direktflyg Los Angeles som för övrigt gick i snigelfart. Hatar att sitta i flygplan, får damp anfall typ haha!
När vi hade kommit dit så fick vi välja en bil, sen åkte vi till vårat hus där vi skulle bo. Sen badade vi, och åt, och badade igen, sen sov vi, sen vaknade vi klockan 6 på morgonen då badade vi, sen åt vi, sen åkte vi ut. Haha!
Sen, efter en vecka, åkte vi till Las Vegas. De var sjuuukt! Fast de var fett jobbigt också. Eftersom hela LV är ett typ casino och dom såg att jag inte var 21 så fick jag inte vara i lobbyn. Asså vi fick inte vara nånstans, ville bara slå dom! Hahaha! Fast de fanns Starbucka i lobbyn så... dom kunde inte stoppa mig
Sen åkte vi tillbaka till LA, fast då åkte vi till Malibu. Huset var värsta läskigt, människorna också!men de var surfingperiod så snygga killar fanns de, så jag klagar inte.
Så de saknar jag verkligen! Fast ibland gillar jag Stenungsund men blir trött på de så nu vill jag tillbaka dit!
Så åt vi på KFC med åååhh så gott!!!
Vi satt och tittade på basket hela tiden, eftersom att de fanns speciella kanaler som bara var med basket och de finns de inte här typ haha, CHICAGOOO BULLS!!!
Likes

Comments

 

kärlek ♥

Jag blir inte lätt kär, men när jag väl blir de tar de lång tid innan han liksom "försvinner", eller vad man nu ska säga. Jag hatar förhållande, jag pallar inte förhållanden. Därför jag aldrig går med på att vara "tillsammans" med någon för jag vet hur de blir. Man ger upp en vänskap genom att vara tillsammans, asså hellre bara vara kompisar än att ge upp de. Så klart är de olika med olika personer men med mig är känns de verkligen som att jag ger upp vänskapen med den killen. Men jag dömmer inte andra, jag har kompisar som har varit tillsammans med sina boys jättelänge och dom är sams. Sånt tycker jag är jättegulligt, verkligen. Men alla är olika, jag tänker vänta ett tag till. 

killar jag aldrig skulle sagt nej till, asså aldrig: 

 

Likes

Comments

nyårslöften- 2013 ~ every ending is a new beginning 

Jag är envis, fast på fel sätt i vissa lägen. Jag ger upp lätt om de är något jag inte känner för att göra. Plugga, träna osv. 
De flestas nyårslöfte är väl typ "sluta äta godis, träna mer", blabla. Men jag vet att jag aldrig kommer klara ett helt år utan godis, och jag vet att jag kommer banga all träning också. 
Så mina nyårslöften är: 
• Lära mig spara mina pengar på ett annat sätt. Ha kvar några kronor efter varje månad och inte bara gå och spendera upp dom. 
• Ta tag i mina drömmar, på något sätt. Kanske söka roller som statist eller så. 
• Gå ut och gå/springa iallafall en gång i veckan. Eller träna på sportlife en gång i veckan. 
• Lära och prata mer persiska! 
• Låta mitt hår vara, inte platta de osv. Vill ha långt hår till avslutningen i nian! 

 

Requested by: a-bunch-of-cunts, wake-in-wonderland

Requested by: staycool-beconfident

Likes

Comments