Header

Jag och Lisa tog en glass i hamnen medan pappa meckade med båten.

Jag och Frida körde en riktig spontan kväll på Slaktis, vidare till The Office och senare på efterfest, där vi vaknade runt 17.30 med en väldans massa samtal från föräldrar och syskon.

Hanna fyllde år och det blev Slaktis igen. Medan Hanna och gänget åt, hängde jag, Frida och Nathali på Hirschen. Vi kände inte att kvällen var slut än så runt 4-tiden drog vi oss mot Solli. Usch.

Första kvällen på Slaktis med Frida, Hanna, Amanda och Oscar. Så himla underbar kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

ÄNTLIGEN!!! Är så taggad på att inviga mina rosa skor ikväll. Ska faktist ut och dansa loss ikväll med några kompisar. Nathali bangade tyvärr, men vi andra kör på. Nu är det bara paketet från NAKD kvar. Hade.

Likes

Comments

Ääähhh?!?! Förstår ni en hur gott det här är?! Tror ikke det. Ska jobba snart och sedan träna; då måste en ju givetvis vara proppad med näring. Den här salladen är ju perfekt. Sötpotatis, quinoa, sojabönor, grönsaker och tahinidressing. Vilken jäkla kombo, ändå. Tahinidressingen består av endast tahini, vatten, havremjölk, citron och cayennepeppar.

Ska käka klart, så jag kan ta cykeln till jobbet. Ska även hämta ett par skor jag beställt. Taggad.

Likes

Comments

Alltså, WOW! Aldrig har det varit så lätt att hålla håret kallt, och slippa höra att en ser ut som en kyckling. Har under de senaste veckorna provat olika silverschampon; Kicks egna var måttlig, och Charles Worthington gjorde inget mer än att torka ut håret. Men detta.... Det gjorde skillnad första tvätten. Vad jag dock gör, som inte står enligt flaskan, är att endast fukta håret och sedan massera in schampon; sedan har jag det i mitt hår i 40 min till 2h. Då balsamet är slut har jag fått vara utan, och mitt hår har hållt sig återfuktar.

Beställde detta på Cocopanda för endast 104 kr. KAP!!!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Klickade hem några saker via Bonusway. En får alltså tillbaka en viss procent av köpen, oftast runt 5 procent av summan, och de har massvis med butiker. Var egentligen ute efter ett par Vans med tjock sula, men de är ju slut ÖVERALLT. Eller, jag hittade de på Nordstrom, men där låg frakten på 300 kr. No, thank you. Istället fick det bli dessa, och även en mascara, foundation och en lotion. Blev helt plötsligt osäker på skorna. I vanlig ordning agerade jag på impulser, då de var på Asos rea. Määh.

Städis är här och lönen kom - vet liksom inte vad jag ska göra. Hade bokat lunch med Frida, som kom hem från resa igår, på Hälsocaféet på Söder, men hon blev sjuk. Jaja, ska skrolla vidare tills jag rör mig mot jobbet, där jag också ska hämta ut ett paket.

Likes

Comments

Är inte dessa bland det vackraste? Är KÄR. Helt nerkärad i dessa enorma glas; om ni bara kunde gissa hur stora de är. Vill ha allihoppa, och det ska jag. En tavla och badlakan, också; men för stunden får jag nöja mig med fyra rödvinsglas i modellerna In Love, Love Is Joy, Mind Control och She's The One. Tyvärr dricker jag endast vitt, men mamma tyckte det var dags. Borde inviga dessa snarast. De har legat i sina förpackningar på min byrå sedan studenten. Får tas tag i snarast. Räknas rosé till dessa också, tro?

Likes

Comments