Vecka 34 - BMbesök

30,31,32 och 33 avklarat. Tycker just dem veckorna känts som samma, på de sätt att man inte kommer någon vart. Tror de beror på treorna haha. Men idag går vi in i vecka 34. Nu känns det nära, vilket det faktiskt är.

Loppan: Hon är ungefär 42 cm lång, väger cirka 2.2kg. Hon kan bekämpa lätta infektioner med sitt immunförsvar. Idag var vi hos BM och allt såg bra ut med henne, hon har även fixerat sig med huvudet långt ner och är inte ruckbar. Känns så skönt! Där får hon gärna ligga kvar.

Mitt mående: Väldigt mycket halsbränna på kvällarna med hjälper direkt med medicin. Lite ont i övre delen av ryggen till och från. Annars mår jag faktiskt jättebra. Är ibland det gör ont i magen men de kan jag leva med.

Magen har förövrigt blivit mycket större från ingenstans. Tycker inte man ser så bra på bilderna men jag ser och känner i verkligheten. Tror ju fortfarande att jag kan dra in magen vilket jag såklart inte kan. Stackars mage som fått lite smällar. Nästan omöjligt att hitta en skön sitt/liggställning nu utan att jag får panik i kroppen. Är inte så smidig längre med andra ord haha. Magen behöver inte bli större, de räcker såhär.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229