Vecka 33 - Skötbord

Känns som jag varit i samma vecka i flera veckor. Just dessa veckor som börjar på 3 blandar jag dessutom ihop haha. Jättekonstigt men ja idag går vi alltså in i vecka 33. 55 dagar kvar och 80.4% avklarat.

Mitt mående: Spydde upp min frukost dagen till ära. Tror dock det berodde på att jag åt ”försent”. Ändå kul, man fixar en god frukost sen vill kroppen ändå inte ha den fast kroppen suktar efter det. Spydde även natten till söndagen. Så denna vecka har väl varit lite sämre än dem senaste. Haft en del halsbränna också så fått tagit den goda bodylotion medicinen. Varför smaksätter man inte?? Vill ju liksom spy bara av att ta den, blä. Ni som vet ni vet. Har lättare fått yrsel och panik i kroppen, troligtvis pågrund av blodsockerfall/lågt blodtryck. Har iallafall hjälpt att äta något snabbt. Förövrigt mår jag bra i kroppen, inte ont eller så. Dock haft svårare med sömnen senaste två dagarna, sovit dåligt och även haft svårt att somna.

Loppan: Hon tumlar på i magen. Känns som hon ibland bara ligger och rullar runt. Hon är ungefär 40cm och väger cirka 2kg. Hon kan uppfatta ljus och mörker, om det är dag eller natt. Står att hon är ganska trött denna period och sover 90-95% av tiden. Oklart om det faktiskt stämmer in på henne.

Igår fixade jag även ordning skötbordet lite smått, inte hundra procent klart men är ju en början. Ska ha en tavla över, någon form av belysning och så vidare.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229