Vecka 32 - Gravidbok

Innehåller affiliate-länkar

Att 31 veckor har gått så fort och att 9 veckor till känns som en evighet. Kan ju absolut bli mindre eller fler veckor. Idag går vi alltså in i vecka 32. 77.9% avklarat, 62 dagar kvar till BF.

Mitt mående: Jag har mått bra ändå under denna vecka. Det jobbiga har varit värmen och min rastlöshet, har ju lite svårt för att ta det lugnt jag. Har vaknat exakt samma tider varje natt, 03 och 09. Inatt fick jag dock sova en hel natt utan att vakna till eller gå på toa, så välbehövligt! Bra start på vecka 32 med andra ord. Förövrigt mår jag fortsatt bra, inte ont nånstans eller svullnad eller liknande. Känner att det säkert smäller till för mig snart, då det känns för bra för att vara sant. Har inga cravings och har väl egentligen aldrig haft än så länge. Mer att jag fastnar för vissa saker, som att äta is just nu. Mums!

Loppan: Hon är ungefär 39 cm och väger ungefär 1.8 kg. Eftersom jag tycker att jag har en "liten" gravidmage och att det känns som att det står still, så känns det inte som att hon är sådär stor. Hennes alla sinnen fungerar nu. Står även att hon då sover en stor del av tiden. Ja fast inte vår dotter dåra. Inte en lugn stund, herregud. Känns ju nästan som hon får panik där inne ibland, en liten släng av rastlöshet av mig kanske haha. Hon har kickat mig en del i revbenen och så hårt att det känns som huden ska slitas isär. Fascinerad över hur huden faktiskt klarar av detta. Aldrig uppskattat kroppen så mycket som nu.

Vill återigen tipsa er gravida där ute om gravidboken. Så kul att fylla i efter varje vecka. Får man fler barn kan man ju jämföra superlätt. Rekommenderar starkt!

Gillar

Kommentarer

alicekstrom
alicekstrom,
Vad mysigt att följa dig! Vi är bara en vecka ifrån varandra i graviditeterna, det så kul att följa hur andra mår! nouw.com/alicekstrom
amandaveriksson
amandaveriksson,
Ååh, kul!! Så många som väntar augustibebisar också 🙉nouw.com/amandaveriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229