Vecka 29 - Babyskydd

Innehåller affiliate-länkar

Ännu en gravidvecka har passerat, 28 hela veckor. Tredje trimestern alltså sista delen. Tycker det går så himla fort nu. Vissa tycker ju att det går långsamt på slutet, kanske jag också tycker om några veckor. Nånstans känns det som att jag inte kommer tycka det då jag faktiskt har hela sommaren. Sommaren går ju alltid fort vare sig man vill eller inte.

Loppan: Hon är cirka 35cm. Ja det känns då det sparkas överallt i magen och är inte alltid så skönt. Sagt aj många gånger denna vecka. Igår när vi skulle sova var det som att hon börja sprattla jättesnabbt, det var smått obehagligt. Hon har en tendens att göra så varje kväll jag lägger mig i sidoläge. Hon väger ungefär 1.2kg och vid slutet av veckan 1.4kg. Märks även där att hon blir tyngre och magen växer. Är inte så smidig längre haha.

Hennes hjärna kan nu kontrollera andning och kroppstemperatur. Hon blir mer känslig för ljud, ljus, lukter samt smaker.

Mitt mående: Har ju som sagt mina dar jag vill bryta ihop för jag inte kan ha de kläder jag vill. Har börjat må lite illa vid vissa måltider. Halsbrännan jag hade är just nu borta och mår förövrigt fortsatt bra. Gick på semester igår resten av sommaren vilket jag är så glad över. Min kropp hade inte klarat de yrket så länge till. Nu får jag äntligen vila upp mig helt och inte ha några måsten.

Fick hem vårt babyskydd i förrgår. Har ju stressat och haft 0 intresse för just babyskydd. Blev tillslut maxi cosi cabriofix som är väldigt populärt och i bra pris. Galet vad det kostar. Fin var den också så vi är nöjda! Nu fattas bara vagnen. Den är ju beställd sen länge så nästa månad så ska vi hämta den. Spännande!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229