Vecka 28

Ännu en graviditetsvecka har gått, 90 dagar kvar till BF. Just nu händer det inte så mycket mer än det som hänt senaste veckan/veckorna. Står ganska still känner jag. Är väl magen som växer allt mer och jobbet som blir jobbigare för varje dag annars inget nytt så.

Loppan: Hon är ungefär 34cm och vägar omkring 1.1kg. Om hon skulle titta ut nu finns det stor chans för henne att klara sig. Mamsen här tycker dock hon kan stanna där inne till augusti så jag hinner färdigt med allting. Det sägs enligt amerikanska studier att hon redan nu kan börja drömma. Se om hon i framtiden drömmer lika mycket och konstigt som sin mamma.

Jag: Apropå drömmar så drömmer jag ju konstant. Drömde förvisso mycket innan jag blev gravid men nu är det flera per natt. Minns nästintill alla också. Har sovit lite oroligt denna vecka och även åkt på tillfällen med halsbränna. Utöver detta mår jag bra! Mådde ju piss rent ut sagt första tre månaderna. Har mått bra nu tre månader så hoppas det även vill hålla i sig nu sista tre månaderna. Sjukt att vi redan klarat av två tredjedelar. Snart 70% klart. Nu mellan vecka 28-32 är det en kraftig tillväxtperiod. Så om jag redan tycker att magen kommer explodera när som, så är det väl ingenting gentemot om 4 veckor haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229