Vecka 15 till 19

Mående: Har spytt en gång. Berodde troligtvis på att jag flaxa direkt när jag hade ätit. Jag vilar alltid en stund efter frukost liggandes i sängen. Överlag har jag mått väldigt väldigt bra!

Kroppen: Jag har haft mer värk av bebben, troligtvis växtvärk. Har jag inte varit på toa på två-tre timmar så får jag som magknip efteråt. Gör så himla ont, kan inte stå upprätt på några minuter då det bara kniper. Det är väl det som har varit och är jobbigt just nu. Utöver magontet har jag ännu lättare fått ont i övre delen av ryggen. Har alltid haft problem med ryggen men efter varje arbetsdag har jag ont. Ajabaja mig som inte tar tag i det problemet.

Mat: Kan äta på som vanligt. Äter alltid något mellan frukost och lunch samt mellan lunch och middag. Det man ska göra även om man inte är gravid, men ja det är inte förrän nu jag blir så himla hungrig. Något jag fortfarande har svårt för är köttbitar såsom fläskfilé och ytterfilé. Älskar ju kött och ja grillat men det är något som gör att det inte går. Blir snabbt äcklad. Dör för vatten och dricker lätt 1l varje gång jag är törstig. Galet. Hej toabesök!

Bebben: Har ju känt fladder och så men det var som sagt för en vecka sen jag kände rörelse på riktigt. Så häftigt! Sen dess har jag känt av varje dag. Livlig där inne. Mysigt!

Idag går jag in i v19 vilket då enligt min app betyder att hen är ca 20cm lång från huvud till fot. Den var nyss 7cm. Galet.

RUL: På måndag ska vi på rul och förhoppningvis få veta kön. Ja vi vill ta reda på det! Både A och jag tror stenhårt på tjej och gjort sen start. Så antingen kommer vår magkänsla ha stämt eller inte. Givetvis spelar kön absolut ingen roll för oss. Har själv alltid sagt att jag vill ha en pojke först så vi kommer ju bli lika glada oavsett. Har mer med att göra att man lite har ställt in sig och har sin magkänsla och då vill man ju såklart att den ska stämma. Det hade varit häftigt. Oavsett vad älskar vi hen redan❣️


Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Åh va mysigt!
Vi kommer också vilja ta reda på kön den dagen det är dags för oss 😊 Känner att det blir lättare med planering osv då, om man redan inne vet vem som gömmer sig där inne 😉
nouw.com/theoakleaves
amandaveriksson
amandaveriksson,
Haha ja håller med! Mitt kontrollbehov klarar inte av att inte veta 🙉 nouw.com/amandaveriksson
bjorkilze
bjorkilze,
Tror också på att det är en liten flicka 😍nouw.com/bjorkilze
amandaveriksson
amandaveriksson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229