Vår trea blev en etta

Igår flyttade A och jag ut allt i vardagsrummet. Vi bor numera i en etta haha. Vi båda sov jättedåligt inatt och jag hoppas innerligt att det inte fortsätter så. Ska ju bo såhär några veckor nu tills dem renoverat klart sovrummen. Äntligen ska dem dock börja imorgon så blir spännande. Kommer bli så bra när allt är färdigt, den tanken som får mig att orka gå igenom detta.

Förövrigt så har hon i magen hållit på bökat massor i helgen, främst igår. Imorse kändes det som allt i magen möblerades om. Är såklart glad att jag känner henne men just dessa två dagar har det nästan blivit jobbigt. Haft sån ”mensvärk” också på det. Kom nyss hem från jobbet och är helt slut. Ska ställa mig och göra hemmagjort mos och ugnsbakad falukorv om en stund. A slutar halv sex så tills dess ska maten vara klar. Kan finnas risk att jag somnar om jag ligger kvar här haha.

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Ja fy det där med att bo kompakt gjorde vi också i samband med vår senaste flytt. Det mesta va nerpackat och stod i kartonger i samma rum som alla möbler för att vi skulle kunna städa av de andra rummet noggrannt... Det är jobbigt under tiden, speciellt när man är van att ha ytorna.
Men som du säger - tanken på att det blir bra när det är klart, det är det som driver en att ändå "stå ut" 😊
nouw.com/theoakleaves
amandaveriksson
amandaveriksson,
Ja det tar ju lite på en, nu finns det ju inget space utan man får vara i samma rum 24/7 haha 😅 Tur tiden går fort ändå! 😍nouw.com/amandaveriksson
bjorkilze
bjorkilze,
Vi åt exakt samma 😍 blir så bra sen när det är klart!! nouw.com/bjorkilze
amandaveriksson
amandaveriksson,
Åh gott!! 😍 nouw.com/amandaveriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229