Underbara vänner

Fick denna bild skickad av @bjorkilze så kunde inte låta bli att lägga med den i inlägget. Bästa vännerna med sina döttrar med två veckors mellanrum. Hur härlig bild?

Igår kväll kom som sagt fina vänner över på tacomys. Grabbarna åkte iväg vid 23-tiden och tjejerna stanna kvar ytterligare en timme. Vi alla kände oss bakis imorse pågrund av att vi la oss sent. Jag har inte lagt mig efter 00 på hur länge som helst. Lägger mig bara tidigare för varje dag haha.

Klev upp 8 imorse. Matade henne och sen somna hon i babygymmet och jag i soffan 45 minuter till. Strax efter 10-tiden gick vi till mamma och träffa henne, moster och min lilla kusin. Åt fika och pratade. Gick hem efter 13 nån gång. A kom ju hem sex imorse så han var bra trött. Dock tog han med Ines och åkte till hans mamma vid 15-tiden. Jag blev upphämtad av Ilze så åkte vi båda och veckohandlade. Har även hunnit tagit en välbehövlig dusch, så nu ska jag strax börja med mat. Kyckligwraps får de bli! Snart är mina favoriter påväg hem igen. Blir mys resten av denna söndag.

Hoppas ni haft en bra helg! ♡

Gillar

Kommentarer

idalinabergman
idalinabergman,
Men hur mysig bild?! 😍nouw.com/idalinabergman
amandaveriksson
amandaveriksson,
Sååå mysig! 😭😍nouw.com/amandaveriksson
bjorkilze
bjorkilze,
❤️❣️❤️❣️nouw.com/bjorkilze
amandaveriksson
amandaveriksson,
❤️❤️❤️nouw.com/amandaveriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229