Träningsmål!

Nu ska vi fixa två veckor strikt med mat och träning. Nästa lördag dvs 10 februari är min födelsedag vilket betyder fest och troligtvis bakismat. Försöker ha det som belöning. Två veckor är inte långt, men det är långt för en som är beroende av sötsaker och småätande.

Dag 1: Blev en promenad. Ville inte riskera att springa och halka. Givetvis började de toksnöa idag och är slaskigt och nej usch. Så en powerwalk och styrketräning för mage och rygg.

✨ Situps 10x3
✨ Sneda situps 10x3
✨ Fällkniven 10x3
✨ Plankan 30sekx3
✨ rygglyft 10x3

Bättre än inget 👏🏼

Slutade jobbet vid 14-tiden och när A kom hem strax efter 15 åkte vi och handla inför veckan dvs kyckling och ris haha. Hämtade ut min glossybox, alltid kul speciellt på en seg och trött måndag. Tränade och åt mat. Nu ska vi ta hand om disk och tvätt sen blir det soffan för min del resten av kvällen och A drar på fotbollsträning vid klockan åtta. Är så fruktansvärt trött. Har verkligen varit överdrivet trött sen jag vaknade imorse. Ändå äter man järntabletter med mera. Så trist när dem verkar sluta hjälpa min järnbrist. Blivit allt mer tröttare på senaste och blir en kamp varje dag efter jobbet att hålla mig vaken. Nej sommar och sol nu tack! ☀️

Gillar

Kommentarer

Becka
Becka ,
Grymt!! 💪💪 hejaheja
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229