Tisdag

I söndags bjöd Loppan på kvällsmys vilket aldrig händer. Hon är inte mycket för att mysa och sitta i famnen så de njöt jag verkligen av. Strax där efter la vi henne och vi lyxa till de med kött och kryddpommes. Himla bra avslut på helgen.

Igår jobbade jag hela dagen lång. Åkte vid 6:30 och var inte hemma förrän efter 16:30, verkligen mörkt dit och mörkt hem. Trist!

Idag fick jag en bättre dag, bland dem bästa jobbdagarna måste jag säga. Började vid nio med två timmars jobb. Hade sen lunch i två timmar så åkte hem och åt. Vid 13-tiden hade jag återigen två timmar jobb innan jag slutade vid tre. Väldigt skönt! Åkte direkt och handlade till resten av veckan. Imorgon är de ju löning så då är de nog en hel del och handlar. Jag då? Jag lyxa till med en mixer som var nersatt 400:-. Har så länge velat ha en sen vår pajade så tänkte varför inte. Har även beställt hem en väggalmanacka, en julklapp och ett pyjamasset till Ines. Så roligt med alla paket som ska dimpa ner i brevlådan även om dem inte är till mig haha.

Nu har vi lagt Ines och ska ta och se dagens ph avsnitt. Känns som att jag inte har haft en lugn stund idag fast jag knappt haft jobb.

Gillar

Kommentarer