Swedish House Mafia

Sån häftig upplevelse igårkväll.

Vi checkade in oss och fixade oss innan vi gick ner mot stan för att äta. Tog sen pendeln ut till tele2 där vi var framme omkring 19-tiden. Var ju inte världens roligaste förband så blev en aning segt att sitta och vänta på höjdpunkten. När klockan slog 22 föll ridån ned och SHM började sin show. Hade jag inte varit gravid hade jag varit en av alla som stått där nere på golvet småberusad och dansat järnet. Man kände på läktaren att man inte riktigt kunde sitta still. Dem spelade till halv tolv och sen var det bara att köa till pendeln med tusentals andra. Ingen höjdare alls speciellt inte när vi själva stod i dörröppningen vid ett stopp men folk envisas att dem faktiskt också får plats. Idioter. Var iallafall på hotellet vid halv ett ish och somna ganska direkt allihopa.

Hade förövrigt krångel med hotellet så det drog ner ganska mycket igår. Orkar inte gå in mer på det, fick iallafall i slutändan ett presentkort på en gratis natt i dubbelrum. Det ska vi allt nyttja.

Åt min efterlängtade hotellfrukost idag innan vi tog en sväng på stan allihopa. Kom hem för 1.5h sen och ja jag är helt slut så har sovit en timma. Superskönt men man känner sig alltid segare så nu ska jag aktivera kroppen och skruva klart skötbordet. Resten av kvällen blir lugn.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229