Självförtroende - Träning

Idag är en sån dag man är ”ful” oavsett vad. Ansiktet är likblekt, kroppen ser inte ut som man vill, energin finns inte riktigt där och man vill helst undvika spegel eller kamera.

Jag har spelat fotboll ungefär 9-10 år. Slutade 2013 pågrund av att jag från ingenstans fick ansträngningsastma. Det gjorde givetvis att jag ledsna och därav slutade. Jag hade träningar 3 gånger i veckan och matcher 1-2 gånger i veckan. Träningslivet var verkligen på topp, jag åt bra och framför allt mådde bra! Sen dess har väl träningslivet mer eller mindre gå ut för. Har fått sådant sötsug varje dag, kan inte hejda det och träning bortprioriteras pågrund av trötthet. Har vissa dagar då jag verkligen saknar fotbollen och känner varför just jag? Varför skulle just jag få andnöd efter en maxlöpning. Varför skulle just jag behöva sluta med min enda fritidssyssla och det jag älskade. Idag kan jag ångra att jag bara gav upp så lätt, varför försökte jag inte hitta den rätta medicinen? Men, det är ju lättare att bara ge upp.

Ge upp är jag väldigt bra på att göra. Jag hatar det! Detta påverkar mitt självförtroende. Jag kommer ju aldrig göra något åt det som kan få mitt självförtroende att gå upp. Det är ju lättare att låta det vara för det är ju min tur i livet. Spelar ingen roll hur många försök jag gör för att börja, till slut ger man bara upp.

Varje gång jag och A säger att vi verkligen ska börja träna bra och äta bra så blir vi sjuka. Fan, där försvann en vecka träning. Man är då återigen i sin cirkel av dålig mat, sötsaker och soffhäng. Har inte velat skaffa gymkort pågrund av hög kostnad. Jag klarar inte av att träna på egen hand. Det är bara att inse. Har haft gruppträning och en tränare som skriker på en vad man ska göra 10 år av mitt liv. Det behöver jag! Så ska ge detta en chans. Gruppträning på gym med fina vänner. Jag ska INTE ge upp. Måste lära mig att acceptera att det tar tid.

Kan jag inte acceptera att det tar tid då måste jag börja acceptera hur jag faktiskt ser ut och leva med det. Menar absolut inte att jag är ful. Men jag måste se över mina vanor. Jag måste börja trivas i mig själv och börja må bra. Fan Amanda kämpa, allting kan inte gå åt skogen för att det gjorde det 2013! ✨

Gillar

Kommentarer

Becka
,
Du klarar det❤❤
amandaveriksson
amandaveriksson,