Shopping till loppan

Innehåller affiliate-länkar

Nu är mitt lilla shoppinghjärta tillfredsställd en liten stund iallafall. Har nog inte köpt nånting på hela juni förrän idag. Så tyckte faktiskt jag fick unna loppan en fin ny outfit, napphållare och en tröja. Tröjan var dessutom nedsatt till 50% sen ytterligare 20% på de priset i butik. Bra köp och hur söt!? Kläderna är från Kappahl och napphållaren från Lekia. Hitta inte just denna napphållare någonstans online.

Hitta även två superfina förvaringskorgar från jollra här i Nyköping som jag nu har till skötbordet. Också nedsatta halva priset. Jobbiga med mig är att jag lätt får ångest över att köpa saker främst till mig. Att lägga massa pengar på andra har jag inga problem med. Varför känner man så? Är ju trots allt jag som jobbat ihop mina egna pengar men ändå känner man att man inte kan unna sig.

Har nyss ätit gulaschsoppa och nu slog tröttheten till. Sov ju knappt något inatt som sagt. Behöver dock baka och städa ordning lite då Arvids mamma och dem kommer ikväll för att hjälpa oss med vår kära hallampa. Ska hämta A vid 16-tiden så har ju några timmar på mig iallafall.

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Sååå fina kläder på kappahl/nervid just nu tycker jag 👌🏼☺️nouw.com/theoakleaves
amandaveriksson
amandaveriksson,
Jaa verkligen! 😍nouw.com/amandaveriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229