Rutinultraljud - Det är en..?

Idag jobbade jag till 14, åkte hem och åt lite mellis. Vid halv fyra åkte jag och hämtade upp A för att åka till barnmorskan. Var så nervös över att få veta kön. Vid fyra kom vi in och fick se henne i tjugo minuter, hon gjorde kullerbytta och vägra vända sig då hon låg på ”mage”. Ja det är vad hon kunde se en tjej. Alltså vi blev så glada och fick båda tårar i ögonen då vi sagt sen dag 1 att vi tror tjej.

Ett stycke från ett tidigare inlägg: ”Med detta sagt tror jag att jag har en jobbig jävel inombords. Som vi sagt från allt satte igång, en bitch. Haha, hemska vi är men så är det. Vet ju inte alls kön men det är en bitch. Kom ihåg Amanda har aldrig fel, eller kommer jag ha det nu?”

Allting såg bra ut och efteråt åkte vi med största leendet hemåt för att byta om. Åkte ner till stan en sväng och köpte lite bebiskläder, såklart! Sen blev det en middag på subway. Nu har vi varit hemma en timma och är helt slut. Tjejen bökar på i magen, när jag är trött är hon pigg.

Vi älskar dig.

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Men åååå va kul 😀❤️ Stort grattis till lilla tjejen ☺️ Sååå glad för er, och va kul att er känsla va rätt ☺️nouw.com/theoakleaves
amandaveriksson
amandaveriksson,
Tack snälla! 🥰 Jaa så roligt! ☺️nouw.com/amandaveriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229