Påskhelgen

I fredags kom min mamma och bror hit vid lunchtid och sov kvar. Lördag morgon dvs påskafton så fick Ines två påskägg av oss med gottis och annat skoj. Vid 11-tiden åkte mamma och Adam och vi åkte till Katrineholm. Pappa och dem hade husvagnen där nu över helgen så blev en liten utflykt. Påsklunch och oxfilé till middag, himla gott! Åkte inte hem förrän efter sju på kvällen med en timme bilresa hem.

Igår kom Arvids kollega med familj en sväng på förmiddan. Efter lunch kom Ilze med tjejerna och Rebecka hit. Fikade och pratade och vips så var klockan halv sju. Tiden bara springer just nu. Fick en dålig kväll och natt med en missnöjd liten M. Skrik och otröstlig.. Så ungefär 0h sömn inatt. Fick dock sova lite under förmiddagen. Han har dock sovit hela dagen nästan och vi andra har faktiskt också bara varit hemma och gjort ingenting. Väldigt skönt med en sån här dag! Med tanke på vädret dvs snön som snöa ute så kändes de mer än okej att stanna inne.

Barnen sover och väntar väl bara på att M ska sätta igång. Himla glad över BVC imorgon och kanske få lite pepp och tips som kan hjälpa. Dock ska båda mina älsklingar ta vaccin och gör redan ont i mammahjärtat för Ines. Hela byggnaden lär höra hennes extrema panikskrik hon numera får titt som tätt. Usch vi får hoppas de går bra! Som tur är fick Arvid ledigt så då har vi ändå varsitt barn att trösta.

Hoppas ni har haft en trevlig påsk! 🤍

Gillar

Kommentarer