Onsdag

Hallå där, hoppas allt är bra med er! Äntligen är vi inne i december som för mig är den sista jobbmånaden.

Senaste dagarna har bestått av jobb, men även en hel del paketinslagning av alla julklappar som kommit efter vår onlineshopping. A jobbar ju på posten så väldigt skönt att slippa hämta ut paket som inte går ner i brevlådan. Förutom julklappar har jag faktiskt köpt mig en jacka och två mössor från lager157. Kom även hem en kjol idag men nej de fick bli retur. Tyckte den satt så hårt under brösten så att de blev som ett tryck. Så nu måste jag leta vidare då de kan vara kul och gå i kjol och något stickat till i vinter än bara leggings som snart är söndertvättade. Förövrigt är jag klar med alla julklappar förutom en. Himla skönt!

Har precis lagt Ines som redan sover. Hon har varit i behov av väldigt mycket närhet på förskolan igår och idag. Även märkt hemma att hon vill sitta nära, vilket jag absolut inte klagar på! Hon har ju alltid varit så självständig och inte vilja mysa eller vara nära längre än fem minuter så jag njuter nu. Enda man tänker är att hon går och saknar oss på förskolan nu och är ledsen på grund av det. De i såna fall är ju lite jobbigt för en annan, lilla älsklingen.

A och jag väntar på en grandiosa pizza i ugnen som vi ska äta framför dagens ph. Blir bara en fortsatt lugn och mysig kväll här hemma. Juste för sjutton, måste ju även se dagens avsnitt av julkalendern. De är bara viktigt oavsett ålder, okej!?

Gillar

Kommentarer