Oktober

Vi är redan inne på dag fyra i oktober. Var nyss sommar och sol. Nu är det istället några ynka plusgrader, mörkt och trist. Absolut att hösten är härlig på det sätt att man kan klä sig i mysiga kläder och ha tända ljus. Annars? Nej. Tröttheten ökar, ångesten över att kliva upp på morgonen i mörkret ökar och att man behöver klä sig ordentligt för att inte frysa. Våren och sommaren gillar jag. Nog om detta.

Hade en superkul och trevlig lördag. En vän från Eskilstuna kom, Elin. Hon jobbar med skönhetsprodukter och ville låna ansikten. Ilze och Rebecka kom vid 12-tiden. Vi provade massa olika saker varav jag köpte en cc-cream. Vi höll på i nästan två timmar innan E åkte hemåt igen. R åkte hem till sig och fixa sig medan jag och I fixade oss hos mig. Lagom till R kom så beställde vi mat från onlinepizza. Blev partaj och utgång. Hade så kul och kvällen gick så fruktansvärt fort. Söndagkväll kom typ ett bakslag och mitt mående har inte varit på topp. Gjorde väl av med all positivitet och energi på lördagen, haha. Nu börjar det väl äntligen gå uppåt igen men mår inte som jag vill. Nåväl alla har sina dagar.

Nu ska jag ta mig en varm skön dusch och mysa ned mig från PLL. Helt beroende och har bara 10 avsnitt kvar av sista säsongen. Drömmer till och med om det. Att jag är med i olika senarior haha sjukt. Imorgon är det fredag hörni!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229