Ny morgonrutin

Godmorgon! Har bestämt mig för en ny rutin på förmiddagarna nu resten av sommaren. Ska alltså starta mina dagar omkring 9-10 beroende på hur trött jag är och vad som är inplanerat under dan. Idag vaknade jag halv nio.

- Äggfrukost. Det är något jag älskar och åt varje morgon innan graviditeten. Nu har jag aldrig orkat och mår dessutom illa när jag går upp så tidigt innan jobb. Eftersom jag går upp lite senare nu från och med idag hinner jag faktiskt göra mig ägg innan jag börjar må illa.

- Promenad. Nu när jag inte jobbar längre är det superviktigt att jag rör mig på andra sätt. En promenad varje dag så länge kroppen tillåter.

- Styrka. Vill köra några få lätta styrkeövningar där även bäckenbottenträning ska göras. Knipknipknip. Haha.

- Avslappning. Efter denna lilla må bra stund vill jag avsluta med avslappning. Det är något jag vill ta mig tid att göra och även måste. Jag är alltid uppe i varv och ska alltid göra 1000 saker. Är rätt kass på att bara ta det lugnt.

Så detta startas idag! Dock lite i fel ordning idag då jag ska iväg och träffa Ilze och Becka vid 11-tiden. Ilze och Lucas har flyttat och nu har vi gångavstånd på 10-15min mellan oss. Superkul! Med andra ord blir dagens promenad dit och hem.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229