Myssöndag

Godmorgon, eller ja godlunch kanske?

A och jag vaknade vid 11 och har legat och dragit oss i sängen i två timmar. Så skönt och så mysigt! Han fixade iordning frukost på sängen till mig, snäll som han är. Måste snart stiga upp och göra lite nytta. Ska börja med att ta en varm skön dusch, sätta på en ansiktsmask och äta lunch. En annan sak som står på dagens att göra lista är att bädda rent i sängen. Hur gosigt är det inte att få lägga sig och sova i nybäddat, jättegos!

Igår fick jag sims feeling och köpte sims 4 - dags att jobba. Satt från 17-tiden till 23. Galet vad tiden går. Jag har mina sims perioder då och då. Så blir nog lite sims idag ändå, så mycket roligare att faktiskt kunna följa med och hjälpa dem att jobba. En helt annan spelupplevelse. Var dessutom 50% rabatt så det var helt klart värt dem 199 kronorna. Tipstips för er andra med simsperioder!

Nej upp och hoppa, trevlig söndag hörni!

Gillar

Kommentarer

Hanna
Hanna,
Åh sims! Har fortfarande kvar alla mina sims 2 för att jag får feeling ibland, funderat på att köpa sims 4 för det kanske är roligare!?

Du får jättegärna kolla in min blogg om du orkar, behöver alla tips jag kan om hur jag kan bli bättre och skriva intressantare inlägg!
hannasavo.blogg.se
amandaveriksson
amandaveriksson,
älskade sims 2 och känns som de var det bästa ändå. Men sims 4 är också givetvis kul för en simsmänniska! 😊 nouw.com/amandaveriksson
bohemianrhapsody
bohemianrhapsody,
Åh vad najs det där såg ut 😊 Myssöndagar är fan de bästa ju!nouw.com/bohemianrhapsody
amandaveriksson
amandaveriksson,
Ja men verkligen! 😍nouw.com/amandaveriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229