Mysmorgon

Klockan sex imorse började I vakna och ligga o prata. Jag låg kvar en timma till och slumrade såklart till så jag blev ännu tröttare. Tog upp henne och fixade mysfrukost till oss. Macka, ägg och lite hallonkräm fick hon lyxa med. Hon är ju ett matvrak så äter ju tills vi inte ger mer, hon blir verkligen själv sällan mätt och nöjd. Äter tills de är slut. Men de är skönt! Bara för de kanske lillebror med motsatsen och vi får kämpa med maten.

Vabbar idag då Ines igår nästan var symtomfri så kände att de var bäst att ta en extra dag. Se hur hon är idag. Hon har inte varit på förskolan sen 2.5v tillbaka dvs på hela november. Glad att Arvid redan varit föräldraledig måndag-tisdag så de inte blivit så mycket vabb samt att han också varit sjuk. Idag är hans första jobbdag i november. Blev verkligen en sjukmånad detta. Hon har just nu lite lätt vanligt snor men hon har heller inte haft feber en enda gång under dessa veckor utan varit pigg. Hade de inte varit Corona hade de ju varit grönt att gå på förskola redan men ja de är som de är. Bara härda ut, är ju samma för alla.

Dagens planer då?

✨ Måste ta oss ut på eftermiddagen en sväng. A jobbar till 16:45 så är jag och Loppan hela dagen lång.

✨ När Ines ska sova ska jag bara lägga mig och titta på serie. Ta vara på egentiden som jag varit dålig på på sistone.

✨ Köra en tvätt och plocka ur diskmaskin. Sånt där roligt man gör konstant. Behöver en robot som gör allt de där åt mig.

Gillar

Kommentarer