Mot Ullared

Sitter i bilen påväg ner till Ullared med Ilze och hennes mamma. Är om en stund framme i Jönköping där vi ska äta lunch.

Min dag börja inte på topp. Mått illa sen igår kväll och imorse kom spyan. Har inte spytt på flera veckor så ska absolut inte klaga. Är såklart typiskt just nu när man ska iväg. Mår iallafall bättre nu så det är skönt! Från de ena till de andra blir det spännande att sova utan A. Är ju besatt av hans närvaro när jag ska sova haha. Det ska väl gå bra, om inte annat lär jag ju vara helt slut dessa två kvällar och somna fort ändå.

Har ju annars fortfarande renoveringskaos hemma. Dock är vardagsrummet helt klart efter idag. A får äran att bära ut allt över helgen dit så dem kan göra klart resten nästa vecka. Längtar tills allt är klart så vi kan nyttja hela lägenheten som ett hem. Har redan bott en månad i kaos så tiden går ju definitivt inte sakta tack och lov. Dock kul att jag kommer komma hem med massa saker och vi har ju inte plats för det egentligen haha. Jaja lite till går det väl allt att trycka in.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229