Mitt mående v.4-v.15

Mående:
Dem första två veckorna efter att jag plussade mådde jag bra. Hade lite värk till och från. I vecka sex vände väl egentligen allt. Det var precis innan julhelgen illamåendet gick igång. Tappade all aptit och började spy varenda morgon. Spelade ingen roll om jag åt något innan jag klev upp, utan så fort jag reste mig var det kört. Från vecka 11 ungefär avtog illamåendet så härifrån började jag spy två gånger på morgonen ibland ännu flera gånger. Mådde med andra ord piss rent ut sagt förmiddagarna och eftermiddagarna var jag helt spy och illamåendefri. Har verkligen haft mina mornar där jag spytt 4-5 gånger inom loppet av två timmar. Här har ni en nackdel med att vara gravid, haha. Går idag in i vecka 15 och börjar såklart med att spy upp frukosten. Där fick jag för jag skulle skryta och säga att jag varit spyfri lite mer än en vecka.. Förvisso har det känts skönt, gör ju inget om jag spyr en gång då och då. Det kan jag leva med.

Bra: Att jag som sockerberoende tappade allt sötsug så åt/äter knappt godis och andra sötsaker.
Dåligt: Att inte som frukostmänniska kunna äta sin äggfrukost. Gått ner några kilon på grund av kräkningar.

Mat:
Tappa som sagt rätt mycket utav min aptit. Kött gick verkligen inte till exempel. Har levt mycket på korv med bröd, yoghurt, nyponsoppa, färska frallor, frukt. Med andra ord inga riktigt riktiga måltider då det blivit för tungt. Efter vecka 11 började jag dock äntligen få aptit tillbaka i samband med att EM/Kvälls illamåendet försvann. Då har jag kunna äta fisk och pasta, alltså bättre måltider. Frukosten har inte varit världsklass och senaste veckorna har jag även spytt upp den. Lunch och middag går fint ner. Gällande dryck så dricker jag mängder vatten, törstig konstant vilket leder till toabesök varje timme.

Träning:
Tränade på superbra innan jag plussa men har tappat de totalt på grund av måendet. Jättetrist för det är för mig svårt att komma in i just träning igen.. Det är dock dags att tag i det nu när jag faktiskt har börjat må bättre.

Cravings:
Har väl inte några direkta cravings ännu. Till en början fick jag starkt sug på lakrits men det har försvunnit nu. Frallor är väl något jag också fått upp ögonen för och är mer eller mindre ett måste på helger, hahah. Annars so far ingen direkt craving.

Med detta sagt tror jag att jag har en jobbig jävel inombords. Som vi sagt från allt satte igång, en bitch. Haha, hemska vi är men så är det. Vet ju inte alls kön men det är en bitch. Kom ihåg Amanda har aldrig fel, eller kommer jag ha det nu?

Lägger in två bilder på magen från helgen. En morgon och en kvällsbild. Man ser en kula mer på kvällarna än mornarna och är så mysigt. Längtar verkligen tills det syns mer.

(Nästa torsdag: 10 december - Är jag gravid?)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229