Mitt 2020 - Del 1

Januari

Vi firade in 2020 men vänner och god mat. Med våra icke så små tjejer längre. Blev en hel del långa promenader, lunch på stan, klippte av mitt hår som nu är väldigt långt igen och umgicks en hel del med familj och vänner. Ines började även på babysim.

Februari

Träffade Emma och Elina för en tjejmiddag. Jag fyllde 23 år, Ines fick en ny bilstol och började lära sig sitta själv. Träffade Amanda på shoppingtur och golunch. Ines sov för första gången i eget rum vilket gått hur bra som helst sen första natten.

Mars

Det blev bland annat gungpremiär. Vi åkte upp till Orsa för den årliga skidsemestern. Premiär åk i både pulka och skoter. Efter denna resa låg vi alla tre sjuka och vi vet idag inte om vi kanske drabbades av Covid-19. Ingen annan blev sjuk i samma stuga så väldigt oklart. Men ja de var tyvärr här året tog vändning mot de sämre...

April

En del häng med Ilze och Saga och andra vänner. Promenader och besök ut till Malmköping Camping för lite påskfirande med pappa. Firade valborg och hade grillpremiär med Ilze m familj och Rebecka.

Maj

Märks att sommaren började komma med tanke på fler bilder. Började Maj med en tripp till Ullared med mamma. Ines började stå med hjälp av stöd och hon var så himla stolt. Agerade två barns mamma när Ilze skulle till barnmorskan. Inte svårt att ta hand om dem två när både är så glada och snälla. Min första morsdag där A servera frukost på säng och hade köpt en hel del choklad, turkisk peppar och Caprisun, Mums! Massa grillat och ja bara en bra månad vad vi kan se utifrån bilderna.

Gillar

Kommentarer