Min helg

I fredags hade vi mysdag och bakade saffransbullar inför jul. Hade i mandelmassa vilket jag aldrig haft förut, men dem blev så himla goda! Så dem ska vi gotta med i jul, mums! A kom hem vid halv fem så då fixade vi i ordning lyxmiddag. Väldigt gott de också. En sista sak som var god med fredagen var chokladmilkshaken. Riktig lyxfredag här hemma.

Igår lördag åkte jag snabbt ner på stan för att köpa julklänning och en tröja till Ines. Hon bjöd dessutom på sovmorgon till halv tio?! När jag kom hem tog vi fram och pyntade granen. Ines har ändå låtit den vara vilket jag absolut inte trodde. Hon har bara dragit bort en enda kula vilket var igår. Gick en promenad till lekparken på eftermiddagen och på väg hem däckade Ines i vagnen vilket inte har hänt på månader. Så då gick vi extra promenad så hon skulle få sova en stund. Tror jag fick ihop över 5km igår vilket heller inte hänt på månader. Väldigt skönt var det iallafall trots mörkret.

Började tredje advent med lite risgrynsgröt, skinkmacka och varm choklad. Har städat, tvättat och bara varit idag. Känts som att denna dag aldrig tar slut. Har nyss ätit Max, alltså vilken mathelg hörni haha. I skrivande stund gnäller Ines i sängen efter ha sovit en timme redan så hoppas på att hon vill somna om. Vi ska om en stund kolla ikapp lite på serier och annat, även kanske se Beck. Får se om vi orkar. Imorgon står jobb och förskola på schemat. Sista hela arbetsveckan, väldigt glad och taggad!

Gillar

Kommentarer