Massaker och orolig älskling

Bild från höstas när jag var ny klippt. Om tre veckor har jag klipp och färgtid, längtar!

Uppdatering på min sega jobbiga måndag. Tog mig iväg till tandläkaren och det var nog mer eller mindre en massaker i min mun. Aldrig blött och haft så mycket tandsten som idag. Stor faktor är troligtvis graviditeten som påverkar. Man får lättare problem och inflammationer i mun. Såklart mandisen åkt på de då. Blödde vid varje tand, tycker fortfarande inte att det är så konstigt när dem trycker ner den där jäkla spetsen som om dem sticker hål. Höll på med tandsten ett bra tag och är van att dem gjort det ”elektriskt” senaste gångerna. Inte idag, hon slet och grävde. Ajajaj! Spotta ju bara blod sen helt galet och dem torka mig till och med runt munnen haha. Som ett barn jajamen.

Hon i magen var inte så lycklig och jag blev nästan lite små orolig. Hon kändes verkligen i hela magen och syntes nog ganska tydligt utpå också. Hon kände antingen av att jag var lite småstressad eller att luftsugen lät högt och för nära. Lilla älsklingen. Låg där 45 minuter innan jag fick halvspringa till bilen då parkeringen gått ut. Har lagom ont i munnen nu och helt röd mellan tänderna, ser hemskt ut. Aldrig vart med om detta. Nu är det inte tandläkare förrän om två år, hallelujah!

Låg och kolla andra avenyn i någon timma innan jag somna strax över timman med sån huvudvärk. Har inprincip hela dan mått helt okej ena timman och andra timman exploderar huvudet och illamåendet trycker på. Varit soffläge sen flera timmar tillbaka, och imorgon stannar jag hemma då jag inte alls känner mig 100.. En dag i taget.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229