Magsjuka

Tisdagskväll fick jag Ines sent i säng hon ville absolut inte sova fast hon var trött. Blev inte mycket egentid för mig inte. Vid 23-tiden la jag mig i samband att Milton skulle äta. 01-tiden vaknar jag av att Ines skriker och är ledsen. Hon brukar alltid komma in till oss men inte då. Går in i hennes rum och möts av spya. Överallt. Hela henne och hela kudden. Bara dra in henne i duschen. Hon HATAR att bada och duscha. Hon bara skrek. Skrek pågrund av hatet till badet/duschen men också för hon var rädd såklart. Första magsjukan i sitt liv. Vi satt vakna i soffan hela natten i följd av spyor. Inte förrän halv sex somnade hon. Tack och lov var A ledig så han fick åka hem (han skulle sovit i Nyköping ändå). Så jag fick lite avlastning då jag endast fick 1-2h sömn.

Igår åkte han och jobba efter att Ines och jag SOV hela natten på soffan. Han fick ta Milton. Blir Milton magsjuk hamnar vi liksom på sjukhus pågrund av hans vätskesjukdom. Ines har inte spytt sen tidigt på onsdagskvällen så ikväll har det gått 48h. Hoppas innerligt att hon är frisk nu och att vi klarar oss, framför allt Milton.

Idag har vi såklart inga planer mer än att vara hemma och mysa. Hoppas på att denna dag ska gå fort. Milton har precis somnat bredvid så tänkte också slumra lite medan Ines roar sig och tittar på tv. Är så himla trött, men inte konstigt heller när jag tappa en natts sömn. Hoppas ni får en bra fredag och helg 🌸

Gillar

Kommentarer