Lördag

Bild från tidigare i veckan 🤎

Denna dag har gått så fort. Haft en helvetets natt rent ut sagt. Tror inte jag somnade ordentligt förrän 05 imorse pga Milton. Stackarn som måste ha så ont av tandsprickningen. Tack och lov är det helg så A kunde ta morgonen så jag fick sova.

Vid 10-tiden åkte jag för att hämta upp min bror för vår promenad vi alltid numera tar lördagar. Dock dog batteriet i bilnyckeln så även bilen dog. SÅ glad att detta hände väl vid han och inte i en rondell eller korsning fyfan panik. Han fick iallafall springa till affären och köpa nytt batteri. Vad jag har lärt mig? ALLTID ha batteri i bilen. Dock varnar ju alltid vår bil när de börjar ta slut men av någon anledning inte denna gång. Kom en halvtimma senare ut på promenad i höstsolen, himla skönt!

Tog med mig honom hit då vi, mamma och mormor skulle fira han då han fyllde här om dagen. Hela eftermiddagen spenderades här och kvällen har bara varit lugn. Tänkte snart krypa ner i sängen men vill samtidigt inte ha söndag, inte än. Hoppas iallafall på en lugnare natt och att alvedonen M fick hjälper något.

Gillar

Kommentarer