Julpyntat

Denna vecka har bara bestått av jobb därav dålig uppdatering. Igår tog vi helg så skönt. Både Ines och Arvid har varit hemma denna vecka också. Tanken är att A ska jobba kommande vecka onsdag-fredag som vanligt. Dock hänger allt på Ines. Hon är superpigg men hostar till och från. Hoppas hon hinner friskna tills onsdag. Känns dock omöjligt att gå 100% symtomfri men ja vi håller tummarna.

Idag fick jag sovmorgon så vid nio slog jag upp ögonen. Väldigt skönt! När I sov innan lunch städade jag kylen och köket medan A städa badrummet. Hann precis klart tills Ines efter 1.5h vaknade igen. Lunch till henne sen vidare ut på promenad med ett stopp i lekparken. Gick hemåt och åt lite mellis för att sen åka och köpa godis till mig. Suktat efter godis från godishuset, så himla färskt och gott därifrån. Vi har precis kommit hem och I springer runt med filt och napp. Hon blev nog rätt trött av att vara ute precis som en annan. Hon ska snart äta och sen när hon somnat ska A och jag äta mat från donken. Ska se på serien Top Dog vi precis börjat se och bara mysa. Lyx och gottislördag, men de är vi värda känner jag.

Vet ni? Pågrund av detta mörker och tråkiga pandemin vi går i genom tog jag fram pyntet idag. Ljusstakar och lite tomtar vi har. Har inte alls mycket pynt men älskar ju ljusstakar och belysning, så himla mysigt! Vill dock knappt tända dem för ser inte en enda ha här i området MEN någon ska vara den första och den tar jag på mig iår jajamen.


Gillar

Kommentarer