Julafton

Vaknade omkring åtta tiden, åt en lättare frukost (är världens frukostmänniska så måste äta direkt.) Byte julklappar med pappa, Arvid och jag fick en sodastream. Den lär användas flitigt då jag är lite besatt i kolsyrat atm.

Vid halv elva åkte vi till mamma. Blev en brunch som bestod av skinkmacka, gröt och julmust. Gott! Efter vi ätit blev det paketöppning. Fick ett par ljusa mollyjeans (bästa jeansen enligt mig!!), duschtvål från rituals, träningströja från Stronger och ansiktsmaskburk från bodyshop. Välbehövligt för mitt ansikte just nu.

Vid halv ett åkte vi för och hämta upp mormor och åka till min moster. Åt en massa god fika, kollade Kalle Anka och tog bilder ute med en fin himmel i bakgrunden. Öppnade julklappar och fick en fin julklapp av mormor. Mysigt som vanligt att träffa och umgås med alla kusiner. Ses ju så sällan.

Halv fem åkte vi mot farmor och farfar där vår släkt på pappas sida var. Åt julbord direkt när vi kom, så gott! Tomten kom och sen var det julklappsutdelning. Vi fick presentkort på Mio av farmor och farfar. Så nu ska vi passa på köpa lite porslin och gardiner till vardagsrummet. Blir ju aldrig nöjd med vårat vardagsrum haha.

Vi åkte hem sen vid halv åtta redan då jag var ganska trött och sliten. Blev mycket bilåkandes. Är super tacksam över alla fina julklappar! ❤️

Idag ska vi fira jul med Arvids familj. Lär åka hemåt om 1-2 timmar. A sussar just nu och jag har varit vaken sen åtta som vanligt..

Hoppas alla har haft och har en fortsatt fin jul❣️

Gillar

Kommentarer