Ingen vidare start

Mental breakdown startar denna fredag. Sov jättedåligt inatt vilket inte är så bra då jag rörde mig och var ute i sol från 10-21 dvs hela dagen. Var så varmt i sovrummet och sov bara allmänt oroligt. 7:45 ringde klockan, fick i mig en smörgås innan jag började må illa och gav upp. Skjutsade A till jobbet som började 8:45. Åkte ner till stan till Cubus då dem mellan 8-10 hade 40% rabatt på allt. Hittade en klänning och två t-shirt som faktiskt inte slutar mitt på magen trots storlek S. Stod i kö nästan 45 minuter innan jag var tvungen att ge upp och åka mot Barnmorskan. Hade säkert behövt stå 30 minuter till, minst. Dem har 30% hela dagen men kände bara nej det är min tur i livet. Så tappa det lilla intresset jag hade och gick mot bilen med tårarna i ögonen. Min fredag började alltså inte så himla bra.

Kom nyss hem från BM. Snabbaste besöket hittills. Har ju olika varje gång pga personalbrist/semestertider. Känns lite opersonligt om man kan säga så, jag öppnar ju inte direkt upp mig. Gjorde rutinsakerna. Vikten står mer eller mindre still vilket jag nu i efterhand funderar lite över. Magen hade växt och jag följde min egna kurva perfekt så är nog inget att noja över. Gör ju heller inget om hon är en liten tjej som föds haha. Lyssnade på hennes lilla hjärta, navelsträngen låg för men efter en stund så. Hon gillar ju heller inte när jag ligger på rygg så direkt börjar hon ju böka. Inte hjälpsam inte.

Nu ska jag slänga i en tvätt, städa ordning lite och ta en kall dusch. Vid 16-tiden kommer mamma och Adam så ska hämta upp dem och A då. Nej nu kryper paniken i kroppen, kanske stoppa in huvudet i frysen haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229