Hittade kärleken på Tinder

Skrev i mitt första inlägg att det så småningom skulle komma ett inlägg om hur Arvid och jag träffades. Så för er som är intresserade så fortsätt läs.

Maj 2016
Vi började skriva på tro det eller ej Tinder. Jag hade en reseledarutbildning i Österrike en vecka. Vilket ledde till att jag aldrig hade tid för mobilen. All tid som blev ”fritid” gick till sömn. Arvid trodde då mer eller mindre att jag dissade honom och inte alls var intresserad haha. Han trodde att jag hade tid och så vilket jag verkligen inte hade. (Värsta veckan i mitt liv, HT13 förstår). Vi skrev väl mer med varandra när jag kom hem. Hela maj månad gick och fortsatt skrivande men inget mer än det liksom.

Juni 2016
Studenten stod på både Arvids och mitt schema. Veckorna gick. Minns det som igår när en vän och jag satt vid ån och bara tog det lugnt. De var några dagar kvar till midsommar. Jag bestämde mig för att åka till A om han ville såklart. Ja lite risky främst som tjej att åka iväg. Var ju ändå 1.5h med buss till Nyköping. Vi pratade i telefon under veckan innan jag åkte och allt kändes bra. Han verka och kändes trevlig så varför inte chansa. Satt på bussen dagen innan midsommar dvs 23 juni. Jag var inte så nervös trots allt. Jag menar tinder hallå, sen när skulle tinder leda till ett förhållande. Nåväl gick av bussen och stod där och vänta på att bli hämtad. Där kom han i sin lilla röda bil utan ac i sommarvärme haha. Vi åkte mer eller mindre en tyst och stel färd hem till honom. Där bjöd han på mat. Jag HATAR verkligen HATAR och äta med människor första gången. Sitta mitt emot varandra och bara mm. Hahaha. Slutade med att jag sov kvar.

24 juni, Midsommar 2016
Jag skulle egentligen åkt hem. Jag hade dock inga midsommarplaner och blev efter evigheters velande kvar. Redan andra dagen skulle jag få träffa flera utav hans vänner. Detta gjorde att jag vela för hur stelt skulle inte det vara. Hans vänner kom som för övrigt var väldig trevliga och lätta att umgås med. Jisses hela den dagen var allt från stela tystnader, vrikade drickspel, spyor, hån och gråt. Dem som vet dem vet haha. Jag blev återigen kvar en natt, tror jag stannade hela helgen.

2016-2017
Vi fortsatte umgås hela sommaren och pendla fram och tillbaka mellan oss. Juli 2016 blev vi ett officiellt par. ❤️
Till slut sa jag upp mig från mitt jobb Eskilstuna och började på Rasta i Nyköping. Bodde i stort sätt hos A och hans familj sista 3 månaderna på 2016. I januari nu i år flyttade vi till en lägenhet, en tvåa. Vi blev därmed sambos. Nu har vi snart varit sambos i 9 månader. Jag har hunnit skaffat ett annat jobb och fått nya vänner. Det som var det läskigaste att flytta. Jag flyttade ifrån mina vänner och familj och kändes som att man började om från 0. Tack alla Arvids vänner för att ni kunde tänka er ha mig med som vän. Tack jobbet och kollegorna för att ni också vill vara vän med mig haha. Jag trivs, men ska inte sticka under stolen med att jag ibland saknar allt jag jag vet finns i Eskilstuna.

Allt gick verkligen fort och här står vi idag. Allt känns så rätt och bra mellan oss och i framtiden vill vi bli fler i hushållet. Längtar ihjäl mig! Han är allt jag nånsin önskat mig. Det var värt att åka 1.5h buss 23 juni 2016, det var värt att säga upp mitt jobb i Eskilstuna och framför allt var det så jäkla värt att ha tinder! Haha all kärlek till tinder. Plötsligt händer det!

Vi har redan fått uppleva två resor med varandra. En Liverpool resa och en greklandresa. Om en vecka sitter vi ännu en gång på flyget till Liverpool. Mer resor ska de bli!

Älskar dig, älskar oss. Min andra halva ❤️

Gillar

Kommentarer

Becka
Becka,
Ni är så fina tillsammans ❤
amandaveriksson
amandaveriksson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229