Helgen

Fredag: Blev en lång och seg dag på jobbet. Slutade 15:30 och blev direkt upphämtad. Åkte hem för att byta om och för att sedan åka till Max för snabbmiddag. Arvid och Lucas hade match i Järna så strax efter 17-tiden åkte vi ditåt. Grabbarna fick äntligen vinna sin andra match så det var kul! Höjdpunkten var trots allt den nya bilen vi köpt, en Skoda Fabia. Supernöjda båda två! 🚘
Lördag: Vid 11-tiden åkte vi mot Eskilstuna hem till pappa. Åt jordgubbar i mängder, så gott! Åkte och kollade fotboll mellan Barva och Stigtomta då Arvids lag möter Barva nästa helg. Pappa bjöd på grillat innan vi åkte in till stan för att se CL-finalen. Tyvärr förlora Liverpool mer eller mindre tack vare målvakten så det var tråkigt. Vid 23-tiden var vi hemma hos pappa igen och somnade ganska snabbt.
Imorse hämtade A, jag och min bror upp mamma för att åka till Ikea. Fick med oss varsitt nytt täcke och varsin stor avlång kudde mer eller mindre liknande man har på vissa hotell. Sen lite annat smått och gott bland annat nytt till vardagsrumsbordet. Blir aldrig nöjd här hemma haha..
A och jag kom hem strax efter 18 och båda är helt slut. Packade upp allting på direkten och slöar nu i soffan. Klockan verkligen springer iväg, så tråkigt när det redan är måndag imorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229