Halvvägs

Halva arbetsveckan har passerat. Imorgon går jag även in i ny vecka så även där har jag passerat halvvägs om man ska gå på att man är gravid 40v. Går så snart just nu alla dagar, älskar med tanke på allt jag har att se fram emot.

Ligger i soffan och kollar vägens hjältar och gäspar varenda minut. Har dessutom varit täppt i snart tre veckor. Antar att den väljer att stanna kvar ett bra tag.. Är egentligen emot nässpray och alltid hatat det men nu är det faktiskt drömmen. Tar de dock bara när jag ska sova. Har en lång dag framför mig imorgon, dock ska jag till BM 14 så får ett break från jobbet 12-15 för att sen jobba 15:30-17. Lite väl segt men så är det. Tack och lov så är det fredag och helg sen. Ska strax krypa ned i sängen och lär väl somna ganska snabbt. A är på träning och kommer efter hem förrän efter tio. Så iofs så kanske jag inte somnar, kan ju inte somna utan han.. Bara nu här om dan när jag la mig utan han (han satt kvar i soffan) så sov jag en timme innan jag vaknade igen och insåg att han inte låg bredvid. Han sa att han snart skulle komma så somna om men vaknade sen igen och då satt han forfarande kvar. Alltså såhär är det aldrig när vi lägger oss ihop. Mitt undermedvetna vet att jag inte har han bredvid mig och då blir jag otrygg. Så ja när Amanda ska sova måste han också lägga sig, haha stackarn.

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Sådär med sömnen är jag också. Är min sambo ute på jobb - då vet jag att jag kommer sova själv så då somnar jag lätt. Men är han hemma och sitter kvari soffan - då somnar jag inte förrän han kommer och kryper ner bredvid mig. Så lustigt det kan vara 😊 Men samtidigt tar jag det som ett tecken på trygghet, att hans närhet gör att jag känner mig trygg lixom 😊nouw.com/theoakleaves
amandaveriksson
amandaveriksson,
Haha ja, då man inser hur mycket trygghet en person kan ge en ❤️nouw.com/amandaveriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229