Graviditetsdrömmar - v.20

Jag har aldrig drömt mycket, drömt om sjuka saker och oftast kommit ihåg dem. Om jag tycker mina drömmar innan graviditeten var ”sjuka” så är det ingenting mot nu haha.

Har drömt flertal gånger nu att bebben föds alldeles för tidigt och att vi inte köpt saker. Att jag i panik måste skicka ut Arvid för att köpa allting. Dessa drömmar beror ju givetvis på att jag känner stress över just saker som ska hinnas köpas. Mitt kontrollbehov är lite i obalans här.

Har ju även drömt att jag fått missfall två gånger. Att man går på toa och det är blod överallt. Så vaknar man i panik men inser snabbt att det bara var en jäkligt verklig dröm. Tack och lov! Har ju sagt att jag inte känner oro över just detta ska hända. Vilket är skönt då jag tror det tar mycket på ens psyke. Denna oro befinner sig väl i mitt undermedvetna såklart, men där får den gärna stanna.

Har ju drömt massor av andra konstiga drömmar men just dessa två är verkligen graviditetskopplat. Så ja om det är något som tar på mitt psyke är det allt vi ska köpa och dagarna bara flyger iväg. Det ska nog bli bra i slutändan, vi har ju en plan för varje månad vad vi ska köpa så det känns bra!

Så idag går jag in i vecka 20, hur sjukt? Det är ju mer eller mindre halvvägs. Kan ju lika bra vara mindre än hälften kvar det vet man ju inte. Galet. Hon lever på i magen och har varit väldigt aktiv senaste veckorna känns så skönt. Hon är ca 22cm lång från fot till huvud.

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,
Sååå fin mage ♥nouw.com/theoakleaves
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229