Gravid vecka 28

Hej och välkommen vecka 29, sista veckan innan vi går över till 30.

💙 Lillebror: Cirka 35cm med en vikt på cirka 1.3kg. Börjat sparka hårdare så ibland undrar jag om foten faktiskt kommer igenom haha. Han rör sig typ inte alls om jag ligger lite på rygg men ligger jag på sidan då jäklar. Ines vill jag minnas att hon alltid röjde när jag låg på rygg. Fortfarande inget namn heller för er som undrar. Bara vi har två-tre namn till förlossningen blir det nog bra haha.

💙 Mitt mående: I samband med att Ines blev sjuk nu så kom min trötthet som ett brev på posten. Har varit och ÄR så himla orkeslös. Har sovit lunch jag med varje dag denna vecka när Ines sovit. All energi är som bortblåst vilket är lite läskigt att de bara vänder från ena till den andra dagen. Detta tar så otroligt mycket psykiskt på mig också. Känner mig liksom värdelös rent ut sagt som mamma för jag inte känner att jag orkar leka eller gå ut på samma sätt med Ines. Idag kunde jag inte ens sitta på golvet på förmiddagen för de var så obekvämt och tryck i magen. De kan jag dock absolut leva med men inte att tröttheten tar över helt. Har ändå varit duktig nu med vitaminerna och järntabletterna, men ja inte ens de kan väl slå ut gravidtröttheten. Mina järndepåer är ju sen innan låga så ska bli spännande att se vad blodprovet ska visa. Har också tappat aptit mer, är liksom inte sugen på något. Inte ens godis. Tappat sug helt, men äter jag så går det med undantag för vissa stunder då jag velat spy efteråt. Så summan av kardemumman har detta nog varit jobbigaste gravidveckan. Både fysiskt och psykiskt.

💗 Mitt mående med Ines: Mår fortsatt bra i kroppen. Magen är alltmer hård om dagarna, känns ju som den ska spricka när som ibland. Hormonranden börjar komma fram, dock ingenting jag egentligen bryr mig om. Har egentligen ingenting att klaga på, ja förutom kläder då haha. Har dock börjat må lite illa vid matigare mat på sistone och spydde även upp en frukost här om dan. Det påverkar mig dock ytterst lite så skulle säga att jag mår så bra jag kan ändå.

Likheterna är ju att jag har börjat må illa i samma vecka. Att magen är mer hård stämmer nu med, börjar liksom strama lite mer och man känner sig konstant proppmätt.

👈🏼 Storasyster - Lillebror 👉🏼

Gillar

Kommentarer