Gravid vecka 27

👈🏼 Lillebror - Storasyster 👉🏼

Hej vecka 28 och 90 dagar kvar!

💙 Lillebror: Cirka 34cm med en vikt omkring 1.1kg. Han har sina härjstunder, men mestadels är han lugn.

💙 Mitt mående: Mår bra psykiskt, sämre fysiskt. Antar att denna uppdatering kommer vara samma framöver med kroppen. Ingen foglossning men just vid ansträngning kommer sammandragningar som ibland gör lite ont. Här om dagen högg de verkligen till i soffan när jag började skratta. Så satt där skrattandes samtidigt som jag börja gråta för de gjorde så himla ont av att jag spände mig av skratt. Som att någon tryckte in en kniv. Väldigt obehagligt iallafall men släppte strax efter.

💙 Allmänt: Vi har ju ännu ingen säng till lillebror. Letar dag in och dag ut efter ett bedside crib på köp&sälj. Tänker att de vore perfekt med en smalare säng på hjul dessutom. Med Ines liggammade jag en hel del vilket kanske blir med lillebror med, och då känns de skönt att kunna ha han bredvid fast i egen säng liksom. Just saker att köpa till lillebror känner jag egentligen ingen stress över ännu. Är väl mer att de vore mysigt att få börja fixa lite så de blir mer verkligt. Tar tag i allt sånt i januari när jag går hem. Men skulle ni se någon som säljer eller liknande för inte allt för dyrt så hojta gärna 🤍

💗 Mitt mående med Ines: Har ju som sagt mina dar jag vill bryta ihop för jag inte kan ha de kläder jag vill. Har börjat må lite illa vid vissa måltider. Halsbrännan jag hade är just nu borta och mår förövrigt fortsatt bra. Gick på semester igår resten av sommaren vilket jag är så glad över. Min kropp hade inte klarat de yrket så länge till. Nu får jag äntligen vila upp mig helt och inte ha några måsten.

Hinner inte reflektera över kläder denna graviditet då jag jobbar hela dagarna fem dagar i veckan. Dessutom pandemi så kan inte göra så mycket heller. Semester och ledigt får jag denna gång vänta ytterligare fyra veckor till på, eventuellt tre veckor. Önska mig lycka till!

Gillar

Kommentarer

theoakleaves
theoakleaves,

Känns så sjukt att det REDAN är framme vid vecka 27!!! Känns som det va typ igår du berättade om graviditeten ju ... 😉

nouw.com/theoakleaves
amandaveriksson
amandaveriksson,
Haha ja men verkligen! Känns sakta i stunden men samtidigt inser man att de bara är 2.5 månad kvar (!!) 😍
nouw.com/amandaveriksson