Gravid vecka 22

Ytterligare en vecka av graviditeten har passerat och idag går vi in i vecka 23, 22+0.

💙 Lillebror: Han är ungefär 27cm lång och väger ungefär ett halvt kilo enligt preglife appen jag utgår ifrån. Senaste dagarna har jag känt av han mer vilket är skönt för oron. Se om de vill komma allt mer eller om han är en lugn en rakt igenom.

💙 Mitt mående: Jag har överlag mått bra. Varit mer trött vilket troligtvis beror på att solen numera aldrig syns. Värk i magen när jag ansträngt mig för mycket annars är allt som ”vanligt”. Skulle sammanfatta denna gravidvecka med tröttveckan haha.

💙 Cravings: Har nog faktiskt inga äter allt som vanligt förutom att mitt sockerberoende har växlats upp. Helt sjukt! Skyller på mörkret och lillebror känner jag.

💗 Med Ines i vecka 22 skrev jag följande om mående: ”Mår förövrigt bra. En täppt näsa konstant men annars inget illamående eller liknande. Har dock haft som kraftig mensvärk några minuter under vissa dagar. Överlag mår jag faktiskt jättebra fortfarande.”

Enda som skiljer dessa veckor är att jag inte täppt, vilket är skönt! Att inte kunna andas genom näsan är ju hemskt så de klarar jag mig utan.

Dagens mage. Nedan ser ni båda gravidmagarna i samma vecka, alltså högra bilden med Loppan inuti.

Gillar

Kommentarer